Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Hilversum

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Hilversum beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Rioleringswerkzaamheden, Verstoppingen ontstoppen

Rioleringswerkzaamheden in HilversumOf het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Hilversum kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

De moderne apparatuur welke wij veel gebruiken is een stukje gereedschap waar wij tegenwoordig niet meer zonder kunnen bij ons loodgieter in Hilversum. Dit is een klein camera systeem welke wij het riool of de afvoer insturen om te onderzoeken waardoor een verstopping of waar een lekkage verborgen zit. Via deze techniek kunnen wij snel in beeld brengen waar de problemen zitten en de verstopping of lekkage aanpakken bij de bron.

24 uur per dag bereikbaar in Hilversum, bel gratis: 0800-6666 112.